Thijs Heslenfeld – Empty

Empty. © Thijs Heslenfeld

De onvermoeibare wereldreiziger met de camera brengt weer een nieuw fotoboek uit. Onder het motto What I see is what you get doet Thijs Heslenfeld verslag van zijn omzwervingen met een klein reisgezelschap door Namibië. Een heel andere wereld, waarin tijd en geld geen rol spelen, en – stel je voor… – een wereld zonder Wi-Fi. Vandaar de knipogende titel Empty.

Voor het drukwerk ging Heslenfeld in zee met Koning Harder, die zijn foto’s in een heel exotische papiersoort goot. In dat licht bezien, is de prijs (25 euro) alleszins schappelijk, ook afgezet tegen de omvang (128 pp). Empty verschijnt 14 november, maar je kunt het boek nu al bestellen via de gebruikelijke kanalen of Thijs’ eigen website. Op 18 november houdt de maker een lezing over zijn nieuwe boek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Lees ook:Fotograaf Thijs Heslenfeld terug uit Namibië
Lees ook:Thijs Heslenfeld in Theater Spant!
Lees ook:Thijs Heslenfeld – Men at Work
Lees ook:Inspirerende lezingen over reisfotografie
Lees ook:Hot [Boek Thijs Heslenfeld]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.