Thijs Heslenfeld in Theater Spant!

Theater Spant! in Bussum biedt de komende maanden onderdak aan een veertigtal foto’s uit de serie Men at Work van Thijs Heslenfeld. Zoals de naam al aangeeft, heeft Thijs overal ter wereld mannen op hun werkplek geportretteerd. Want wie je als man bént, wordt populair gezegd nog steeds in eerste instantie gedefinieerd door wat je doet voor de kost.

Men at Work is ook in boekvorm verschenen. Het boek, dat voor € 17,50 verkrijgbaar is bij de boekhandel, bol.com of de fotograaf zelf, heeft inmiddels een Red Dot Design Award in de wacht gesleept. De expositie in Theater Spant! aan de Dr. A. Kuyperlaan in Bussum is tot 1 december in beginsel op elke werkdag van 10 tot 5 te bezichtigen.

Lees ook:Thijs Heslenfeld – Men at Work
Lees ook:Fotograferen – Van opname tot afdruk
Lees ook:Thijs Heslenfeld – Empty
Lees ook:Leo van Velzen: 35 jaar ‘on stage’
Lees ook:Steve McCurry signeert bij MENDO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.