Inspirerende lezingen over reisfotografie

Foto: Thijs Heslenfeld

Op vakantie worden verhoudingsgewijs de meeste foto’s gemaakt, maar echt goede vakantiefoto’s zijn zeldzaam. Om je een beetje op weg te helpen, houdt reisfotograaf bij uitstek Thijs Heslenfeld de komende week een viertal lezingen over reisfotografie bij diverse vestigingen van outdoorwinkel Bever. Thijs is vooral bekend van zijn fotografische trips naar tropische gebieden, maar zoals bijgaande foto laat zien, schuwt hij ook koudere bestemmingen niet. Hij behoort tevens tot het steeds zeldzamere soort fotografen dat wars is van ‘shoppen’: hij wil de wereld vastleggen zoals hij die heeft gezien.

Toegang tot de Inspiratie Avond Reisfotografie is gratis, maar je moet je wel van tevoren even aanmelden op de site van Bever. Je kunt tijdens die avonden uiteraard ook de fotoboeken van Thijs Heslenfeld kopen, en als je nieuwsgierig bent naar wat hij allemaal gedaan en gefotografeerd heeft, neem dan vooral een kijkje op zijn eigen website.

Lees ook:Fotograaf Thijs Heslenfeld terug uit Namibië
Lees ook:Thijs Heslenfeld – Empty
Lees ook:Thijs Heslenfeld in Theater Spant!
Lees ook:Hot [Boek Thijs Heslenfeld]
Lees ook:Thijs Heslenfeld – Men at Work

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.