Categorie: "Advertorial"

Canon-combi voor portretfotografie met flitslicht

Portretfotografie staat als lastig te boek. Met name wanneer je flitslicht gebruikt. Canon bewijst dat geavanceerde technologie ook handzaam en simpel kan zijn, met de nieuwe EOS M50 systeemcamera en de baanbrekende Speedlite 470EX-AI flitser. Beide producten zijn nu al vooruit te bestellen, met vijf jaar garantie!

banner

Jarige Nikon trakteert

71b2c80f55f837e62d5786062c1eff60d75ce9a5ace7eceb6fb29cd370080abaNikon bestaat inmiddels al een eeuw en dat willen ze maar al te graag vieren. Om dit te vierenhoudt Nikon een cashback-actie van maar liefst 100 dagen! Naast speciale jubileummodellen heeftNikon een hele serie camera’s en objectieven geselecteerd waarbij je namens Nikon wordtgetrakteerd. Zo kun je bij verschillende modellen een cashback van €200 euro ontvangen. En, om het feest nog mooier te maken, geeft Nikon er ook nog een cadeautje bij! Zo krijg je naast jecashback bij een objectief een mooie cameratas, bij een D500, D750, D7500 en D7200 een speciale100 jaar leren draagriem en een ministatief bij de D5600, D3400, B700 en A900. Gaaf toch?Op CameraNU.nl staat het overzicht van alle deelnemende modellen. Daar vind je ook devoorwaarden van deze actie en de linkjes naar de Nikon website om je actieproduct te registrerenvoor de cashback. Bij CameraNU.nl profiteer je direct mee van de gratis vijf jaar garantie en desnelle, gratis verzending.

Sony A6000 met kassakorting én cadeaubon

Het zal menigeen niet zijn ontgaan dat veel fotoapparatuur de afgelopen maanden flink in prijs is gestegen. Gelukkig zijn er ook kortingen te halen, in de vorm van speciale aanbiedingen. Zoals bij aanschaf van de populaire Sony A6000 systeemcamera met als troeven onder andere een APS-C-sensor met 24 megapixels, een elektronische zoeker plus een verstelbaar scherm, een razendsnel hybride-AF-systeem, een maximale burstrate van 11 beelden per seconde, en niet te vergeten een simpele bediening waarmee ook een beginnende fotograaf moeiteloos uit de voeten kan. Ook draadloze functionaliteit ontbreekt niet, in de vorm van wifi gecombineerd met NFC. Via PlayMemories biedt Sony bovendien diverse speciale apps voor deze en andere cameramodellen aan. En dit allemaal in een compacte body die ‘leeg’ nog geen 300 gram weegt. Als je de A6000 als body of als kit (je hebt de keus uit combinaties met diverse objectieven) koopt bij CameraNU.nl, krijg je niet alleen 50 euro klinkende kassakorting, maar ontvang je ook nog eens een tegoedbon van 15 euro wanneer je een review over je nieuwe aankoop schrijft. Kortom: een mooie camera voor een mooie prijs. Klik hier of op onderstaande banner om naar de betreffende aanbieding te gaan. Wacht alleen niet te lang indien je belangstelling is gewekt, want deze aanbieding geldt tot en met 9 oktober!

BannerA6000

Als u graag foto’s maakt, dan gaat uw camera als vanzelfsprekend mee op reis

Als u graag foto’s maakt, dan gaat uw camera als vanzelfsprekend mee op reis. In het buitenland heeft u namelijk vaak de gelegenheid om hele andere plaatjes te schieten dan thuis. Een prachtige zonsondergang, een adembenemend landschap, uw reisgezelschap met een bruine teint, een hagelwit strand, de lokale bewoners, gerechten uit de plaatselijke keuken of besneeuwde bergtoppen, het is allemaal een foto waard. Bovendien is het terugkijken van de vakantiefoto’s bijna net zo leuk als het op vakantie gaan zelf.