GoPro lanceert HERO 2018

GoPro heeft een nieuw instapmodel in de HERO-serie actioncams gelanceerd. De HERO model 2018 beschikt over zo’n beetje alle technische verworvenheden van nu: wifi en bluetooth, beeldstabilisatie, een aanraakscherm en zelfs spraakbediening. Alleen 4K-video ontbreekt, maar 1080p of zelfs 1440p met 60 beelden per seconde is ook heel aardig. De maximale fotoresolutie bedraagt 10 megapixels, en uiteraard is de camera tot 10 meter waterdicht. De prijs van de nieuwe HERO is 220 euro.

Lees ook:GoPro brengt HERO6 en Fusion uit
Lees ook:Miniatuur-actioncam van GoPro
Lees ook:Kleiner en lichter, maar net zo stoer
Lees ook:Nieuws en nieuwtjes van de week
Lees ook:Twee nieuwe instapreflexen van Canon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.