GoPro brengt HERO6 en Fusion uit

De moeder van alle actiecamera’s kreeg een verjongingskuur. De nieuwe HERO6 Black legt de lat weer wat hoger met 4K-video met 60 beelden per seconde en Full HD in 240 bps. Ook de beeldstabilisatie, het dynamisch bereik en de prestaties bij weinig licht zijn verbeterd. Het scherm biedt Touch Zoom en de QuikStories-app maakt in een handomdraai video’s voor smartphonegebruik aan. Uiteraard is de HERO6 Black zonder speciale behuizing waterdicht tot 10 meter en uitgerust met een heel instrumentarium, waaronder gps en een gyroscoop. De GoPro HERO6 Black moet rond deze tijd leverbaar worden voor 570 euro.

De GoPro Fusion, die in november op de markt komt, is een nieuw model voor sferische beelden, compleet met 360 graden audio. De maximale videoresolutie is 5,2K bij 30 beelden per seconde, en de Fusion kan ook 18-megapixelfoto’s maken. Beeldstabilisatie, wifi/bluetooth en gps ontbreken evenmin, en de camera is waterdicht tot 5 meter diep. De GoPro Fusion gaat een kleine 750 euro kosten.

Lees ook:GoPro lanceert HERO 2018
Lees ook:Nieuws en nieuwtjes van de week
Lees ook:Miniatuur-actioncam van GoPro
Lees ook:Kleiner en lichter, maar net zo stoer
Lees ook:Sony RX0 altijd en overal paraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.