The latest post ;-)

Cover_HilariusBlog.nl weet kennelijk van geen ophouden, en aangezien sommige oud-collegae naarstig bezig zijn in reservetijd, kan ik niet achterblijven. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, en dat geldt ook voor fotograferen. Op 14 april verschijnt een niet-technisch fotografiehandboek voor de aankomende generatie: Let’s focus. De auteur is de succesvolle jonge fotografe en visual designer Marit Hilarius, 23 jaar jong. Haar eigen website laat in elk geval zien dat er met haar fotografisch oog niks mis is, dus dat belooft veel. Prijs € 21,99, uitgeverij Blossom Books, en zoals gezegd vanaf de 14e in de (online)winkel verkrijgbaar.

Eveneens in navolging van diverse oud-collegae tevens de link naar m’n eigen nieuwe website (klik op de banner onderaan). Al vrees ik dat die voorlopig vooral in het teken staat van tekst – een eigen ‘Fotografie.blog 2.0′ zit er vooralsnog niet in. Maar wellicht maak ik af en toe dankbaar gebruik van de gastvrijheid van Elja en de zijnen op Photofacts.nl, want zoals ze zeggen: oude liefde roest niet… Nogmaals het allerbeste allemaal, en wellicht…!

OudeMuisHdr

Lees ook:Maak je online portfolio met Adobe Portfolio
Lees ook:Zelfportretwedstrijd voor creatieve pioniers
Lees ook:Doodstraf geëist tegen Egyptische fotojournalist
Lees ook:24e nummer Denatuurin! tevens laatste
Lees ook:&Foam in teken fotoboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.