&Foam in teken fotoboek

Nederlandse fotoboeken staan in de hele wereld hoog in aanzien, hoewel de markt voor (foto)boeken er de laatste jaren niet makkelijker op geworden is. Om het fotoboek in de spotlights te zetten, staat &Foam van 29 maart tot en met 26 mei helemaal in het teken van het fotoboek. Behalve voor de fotografen is er ook aandacht voor de ontwerpers, en natuurlijk zijn de beste internationale fotoboeken van dit moment te koop. Op de agenda staan tevens diverse signeersessies, zoals met Anton Corbijn voor de wereldprimeur van WAITS/CORBIJN `77-`11 op 5 mei.

De winkel annex projectruimte van Foam aan de Vijzelstraat in Amsterdam is op woensdag, vrijdag en zaterdag open van 10 tot 6, op donderdag van 10 tot 9 en op zondag van 12 tot 6. Voor meer informatie klik je hier. De vorige thematentoonstelling Fashion &Foam is nog tot en met 17 maart te bezoeken; daarna beginnen de voorbereidingen voor Books &Foam.

The Rainbow Library, 2011 © Peter Puklus / Banska Stiavnica Courtesy of the Artist (Special thanks to Antikvariatik.sk and Stokovec, Space for Culture)

Lees ook:Fashion &Foam
Lees ook:David Bowie door Brian Duffy
Lees ook:Anton Corbijn signeert bij &Foam
Lees ook:Fotoboek! 2014
Lees ook:Foam opent filiaal bij Museumplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.