Fashion &Foam

Na Film &Foam is het tijd voor Fashion &Foam. Vanaf 10 januari staat de dependance van Foam aan de Vijzelstraat in het teken van de mode. In het project MOAM bundelen gevestigde namen en aanstormend talent op het gebied van fotografie en design hun krachten, met als uitgangspunt iconische foto’s van Erwin Olaf, Anton Corbijn en het duo Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin. Op 22 januari vindt de feestelijke presentatie plaats van Closer, het nieuwe boek van modeblogger Scott Schuman, alias The Sartorialist - inclusief signeersessie door de auteur. Maar er staat nog veel meer op het programma – meer informatie vind je hier.

Fashion &Foam duurt tot en met 17 maart 2013. &Foam is op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10 tot 6, op donderdag van 10 tot 9 en op zondag van 12 tot 6.

Lees ook:Fashion blog in Foam
Lees ook:Fashion en verzoening in Foam
Lees ook:Fashion&Foam
Lees ook:Boeken over Lightroom
Lees ook:Anton Corbijn signeert bij &Foam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.