Foam opent filiaal bij Museumplein

Fotografiemuseum Foam aan de Keizersgracht krijgt er binnenkort een ‘dependance’ bij. Aanstaande donderdag opent Foam Pop In zijn deuren, in het voormalige Fortis-pand in de Gabriel Metsustraat naast het Museumplein.

Op deze tijdelijke locatie is niet alleen nieuw werk van fotografen uit Foam Editions plus nieuw talent te zien; in het pand is ook een winkel gevestigd waar magazines, fotoboeken en gesigneerde prints voor aantrekkelijke prijzen te koop zijn. Het is de bedoeling dat Foam Pop In uitgroeit tot een ontmoetingsplek voor iedereen die te maken heeft met fotografie, maar ook voor buurtbewoners, cultuurliefhebbers, toeristen en toevallige voorbijgangers.

Tot en met 6 november is Foam Pop In elke donderdag geopend van 11 uur ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds, en op vrijdag t/m zondag van 11 tot 7. Toegang is gratis.

Lees ook:Filmmaanden bij &Foam
Lees ook:Foam For You
Lees ook:Teenage Magazines in Foam
Lees ook:Fashion&Foam
Lees ook:Super Sale Party bij &Foam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.