Anton Corbijn signeert bij &Foam

Op zondag 5 mei staat &Foam niet alleen in het teken van Bevrijdingsdag en van het fotoboek, maar ook en vooral van Anton Corbijn. De legendarische popfotograaf en regisseur presenteert dan zijn nieuwe boek WAITS/CORBIJN ’77 – ’11, dat in gelimiteerde oplage verschijnt bij uitgeverij Schirmer/Mosel en waarvan Nederland de wereldprimeur krijgt. Dit boek is het product van een artistieke samenwerking die ruim 35 jaar geleden ontstond toen fotograaf én onderwerp nog aan het begin van hun carrière stonden.

Tom Waits heeft sedertdien niet alleen hoge ogen gegooid als musicus, maar ook als acteur. Minder bekend is dat hij ook beeldende kunst maakt. Bij de presentatie zullen, behalve natuurlijk foto’s, ook voor het eerst kunstwerken van Waits te zien zijn in het openbaar. Zijn muziek wordt uitgevoerd door Orkater / The Sadists, en last but not least signeert Anton Corbijn tussen zes en zeven uur ’s avonds zijn boek. De deuren van de Foam-dependance aan de Amsterdamse Vijzelstraat gaan om klokke zes uur open en de entree is gratis, maar wie het eerst komt, het eerst maalt…

Lees ook:Cultuurfonds Prijs naar Anton Corbijn
Lees ook:Dubbeltentoonstelling Anton Corbijn in Den Haag
Lees ook:Anton Corbijn – Inwards and Onwards
Lees ook:Anton Corbijn in Fotostudio De Jong
Lees ook:&Foam in teken fotoboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.