The last post

LaPostOfficieel is het m’n laatste dag vandaag en gaat Fotografie.blog om middernacht op zwart… :-(   Misschien dat het niet zo’n vaart loopt met de paasdagen – ik zal af en toe een kijkje nemen en als alles nog draait, wie weet… Maar in principe is dit m’n laatste berichtje. Over en sluiten.

M’n 1 aprilgrap van dit jaar gaat dus niet door. Ik had graag een berichtje gewijd aan een Lomo-smartphone met ingebouwde analoge camera. Wat ook niet doorgaat, is een review van de Sony RX10 IV ‘edelbridgecamera’ met z’n relatief grote 1 inch sensor plus omgerekend 24-600 mm zoomlens. Ze kwamen er bij Sony zelf mee aanzetten, en het leek me een mooie afsluiter. Maar nadat ik had toegehapt, werd het opeens stil, dus die camera heb ik nooit in handen gekregen. Anders was die Sony meegegaan naar DierenPark Amersfoort in plaats van m’n ouwe maar trouwe Pentax K-3. Rare jongens…

Aangezien je in dit steeds kleinere wereldje al gauw te boek te staan als een lastpost bij de geringste kritische noot, heb ik besloten dat ik even iets compleet anders ga doen. Als het niet kan zoals het moet, dan maar liever helemaal niet. Misschien krijg ik dan vanzelf weer meer animo in fotograferen, want dat stond door diverse oorzaken (niet dit blog natuurlijk, integendeel) onder druk. En wellicht dat ik van tijd tot tijd nog iets van me laat horen via andere kanalen.

Nogmaals allemaal bedankt voor jullie trouwe bezoeken aan dit blog. Ik wens jullie een hele mooie toekomst toe, in algemene zin maar natuurlijk ook en vooral fotografisch!

Lees ook:Win een Thule-cameratas met je winterfoto!
Lees ook:Een nieuw jasje
Lees ook:Facebook en andere jungles
Lees ook:De Nikon 1 is boven water (en ik ook)
Lees ook:CES 2017 gaat deze week van start

2 reacties op “The last post

 1. Elja Trum

  De beeindiging van blog.nl is niet de 1 april grap? ;)

  Tot ziens, Raymond!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Raymond Harper

   Als dat wél zo blijkt te zijn, dan in elk geval niet de mijne ;-) Hoe dan ook, we zien/spreken elkaar vast nog wel een keer!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.