CES 2017 gaat deze week van start

Over enkele dagen begint weer de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas, die dit jaar op de kop af vijftig jaar bestaat. De eerste editie vond plaats in de hoogtijdagen van het hippietijdperk: 1967. In die halve eeuw is er veel veranderd, en dat geldt natuurlijk niet in de laatste plaats voor de (digitale) Printfotografie. Hoewel een Business Class-ticket namens Blog.nl er ook ditmaal helaas niet in zat, houden we jullie vanaf de zijlijn trouw op de hoogte over het fotografische nieuws.

Lees ook:Japanse camerabeurs komt eraan!
Lees ook:Volgende maand IFA én Photokina!
Lees ook:De beste wensen voor 2015!
Lees ook:Wat zal de CES ons dit jaar brengen?
Lees ook:The last post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.