Facebook en andere jungles

FBdoetnietmeeTrouwe lezers van dit blog zal niet zijn ontgaan dat de Facebookpagina van Fotografie.blog sinds een week op z’n gat ligt. De pagina wordt sindsdien niet meer geüpdatet. Waar dat aan ligt? Geen idee… Ik heb een en ander bij Blog.nl-headquarters aangekaart (meerdere malen zelfs), en meer kan ik niet doen, aangezien ik de Facebookpagina in kwestie niet zelf beheer.

Vanavond laat op NPO 2 de documentaire Calais. Welcome to the Jungle, van en met oorlogsfotograaf Teun Voeten en filmmaker Maaike Engels, over wie we al eerder hebben geschreven op dit blog. De documentaire begint om tien over half twaalf.

Lees ook:Fotografen aangevallen in Calais en in Apeldoorn
Lees ook:Calais – From Jungle to City
Lees ook:Jonggestorven fotografe in Close Up
Lees ook:Het meisje van 672 (710) K
Lees ook:Reminder: Robert Mapplethorpe op tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.