Win een Thule-cameratas met je winterfoto!

Thule_wedstr1Als je ‘s winters op pad gaat met je camera, wil je dat je apparatuur goed beschermd is. Bij het Zweedse topmerk Thule weten ze daar alles van. We hebben pas de Thule Covert DSLR Satchel getest – prachtige, niet te opvallende tas; alleen waren we persoonlijk niet zo te spreken over het schotjessysteem voor de indeling. Maar wellicht dat iemand anders daar anders over denkt.

Nou hangt aan een tas van deze kwaliteit ook een prijskaartje: 125 euro, om precies te zijn (Volvo’s zijn ook niet spotgoedkoop…). Maar het mooie is: wij mogen van Thule voor kerstman spelen.

Voor de winnaar van onze fotowedstrijd staat dus zo’n Thule Covert DSLR Satchel klaar. Het enige wat je hoeft te doen, is je mooiste winterfoto uiterlijk 11 januari opsturen naar [email protected]. Alle soorten winterfoto’s zijn welkomThule_wedstr2, dus je hoeft niet op sneeuw te wachten, maar het moet wél een echte outdoorfoto zijn. Logisch, want cameratassen zijn bij uitstek bedoeld voor buiten. Stuur je foto groot genoeg in om te beoordelen, maar ook weer niet zo groot dat-ie klem komt te zitten in de mail: ergens rond de 1 MB is prima. Iedereen (medewerkers van de sponsor en Blog.nl uitgezonderd, natuurlijk) mag één foto insturen. O ja, en het spreekt vanzelf dat je die foto zelf moet hebben gemaakt!

Lees ook:Test Thule Covert DSLR Satchel cameratas
Lees ook:Test Thule Covert DSLR Satchel – deel 2
Lees ook:Thule-cameratassen voor stadsfotograaf
Lees ook:En de winnaar van onze winterfotowedstrijd is…
Lees ook:Winterfotowedstrijd: inzendtermijn verlengd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.