Outdoor Event in de Biesbosch

KE_outdoorDe lente komt er eindelijk aan, en daarom organiseert Kamera Express net als vorig jaar een Outdoor Event in en rond het Biesboschcentrum in Dordrecht. Vanwege het succes van de vorige editie wordt er nog grootser uitgepakt, met allerlei uitprobeermogelijkheden en activiteiten. Het evenement vindt plaats op zondag 15 april van 10 uur ‘s ochtends tot 4 uur ‘s middags, en toegang is gratis. Klik op de banner voor meer informatie.

Lees ook:Sony Festival in Urk
Lees ook:Alvast in agenda: Veluwse Fotodag
Lees ook:Verrekijker- & telelenzendag in de Biesbosch
Lees ook:Fujifilm Experience in Utrecht
Lees ook:Camera-experience en studioweekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.