Canon voor 15e opeenvolgende keer nummer één

EOS-6D-Mark-II_AMBIENT_SYSTEM_2

Een klein feestje vandaag bij Canon. De Japanse camera- en objectievenfabrikant maakte bekend dat het bedrijf vorig jaar voor de vijftiende keer op rij de grootste speler op de markt voor camera’s met verwisselbare objectieven is gebleken. De zegetocht begon in 2003 met de legendarische EOS 300D. Als een van de weinige camerafabrikanten ontwikkelt Canon zelf z’n eigen beeldsensoren. Vanouds was Canon een echt spiegelreflexmerk, maar de laatste jaren is de systeemcamera een steeds belangrijkere rol binnen de line-up gaan spelen.

Lees ook:Mooi Weer Spelen
Lees ook:Canon al tien jaar lang marktleider
Lees ook:Professional Imaging 2017 van start
Lees ook:De fotografische trends voor 2016
Lees ook:Nieuws van deze week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.