Mooi Weer Spelen

In het zomerseizoen valt vrijwel elk weekend wel iets te beleven… en te fotograferen. Aan het prille begin van het festivalseizoen staat vanouds het straattheaterfestival de Mooi Weer Spelen in Delft op het programma. Dit weekend was het weer zover. Gisteren zelf even langs geweest, en de Mooi Weer Spelen deden hun naam eer aan. Al was het licht in de vroege middag wel érg onbarmhartig hard.

Mocht je alsnog willen gaan – de Spelen duren tot het eind van zondagmiddag -, houd er dan rekening mee dat de NS dit weekend aan het spoor tussen Rotterdam en Den Haag knutselt. Je zult ook bepaald niet de enige fotograaf zijn: ditmaal is zelfs een fotowedstrijd aan het gebeuren vastgeknoopt. En van het mooie weer is helaas weinig meer over, al geldt ook in deze tak van sport dat ieder nadeel z’n voordeel heeft.

Lees ook:Tip van de week: herfstvakantie
Lees ook:Weinig foto’s in Fotomuseum Rotterdam
Lees ook:Luchtspoor Rotterdam – Otto Snoek
Lees ook:Reportagefoto 12: het Moment
Lees ook:Lezing en occasiondag bij Kamera Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.