Nieuws van deze week

De spatwaterdichte Pentax K-30 spiegelreflex is ondertussen leverbaar in de Verenigde Staten. Hier zo te zien nog niet, wat jammer is met dat pokkenweer. Ook de professionele Canon EOS-1D X laat nog steeds op zich wachten – dat wordt spannend in de aanloop naar de Olympische Spelen. Voor de Pentax K-01 systeemcamera is voor 300 dollar een kek leren tasje van te koop, eveneens designed by Marc Newson. Een echte must-have volgens Pentax, maar dan wel in een gelimiteerde oplage van 300… zouden ze echt maar zo weinig van die camera’s hebben verkocht..?

Nik Software heeft een nieuwe versie van HDR Efex Pro uitgebracht, en de specificaties van twee nieuwe lenzen (een 14 mm supergroothoek en een 18-55 mm zoom) voor de Fujifilm X-Pro1 zijn uitgelekt. En last but not least heeft Foam For You het derde en vooralsnog laatste inspiratiefilmpje in de serie op de site gezet: Melanie Bonajo – Construct. Vooralsnog laatste, want het is zeker niet de bedoeling dat het bij deze serie blijft!

Lees ook:Vijf lenzen voor nieuwe Pentax Q
Lees ook:Fujifilm vernieuwt compactcamerarange
Lees ook:Pentax K-S1 en Fujifilm X30 op komst
Lees ook:Nieuw glas voor Fujifilm X-Pro1
Lees ook:Nieuws en nieuwtjes van het fotofront

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.