Canon al tien jaar lang marktleider

Canon laat trots weten dat het merk al tien jaar lang de nummer één is op de wereldwijde markt voor digitale camera’s met verwisselbare lenzen (spiegelreflexen én systeemcamera’s). Een en ander zou blijken uit eigen onderzoek.

Canon claimt dat deze toppositie onder andere te danken is aan het feit dat het bedrijf als een van de weinigen z’n eigen sensoren ontwikkelt. Dat de entree van Canon op de systeemcameramarkt met de EOS M rijkelijk laat en ook een tikkeltje halfslachtig was, zullen we de nummer één op de wereldranglijst maar vergeven.

Lees ook:Canon voor 15e opeenvolgende keer nummer één
Lees ook:Canon meest innovatieve Japanse bedrijf qua patenten
Lees ook:Alleen toekomst voor spiegelreflex en smartphone?
Lees ook:Vakantieweer of geen vakantieweer
Lees ook:Ander fotonieuws van deze week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.