David Bowie door Brian Duffy

Vanaf vrijdag de 21e tot en met 6 oktober is in &Foam de expositie Bowie by Duffy – Photographs ’72 – ’80 te zien. Het betreft een exclusieve selectie foto’s van popicoon David Bowie, gemaakt door de niet minder iconische fotograaf Brian Duffy (1933-2010). Hun samenwerking mondde onder andere uit in een aantal legendarische albumcovers.

De tentoonstelling in &Foam wordt georganiseerd in samenwerking met Gallery Vassie, waar later deze zomer eveneens een serie foto’s van Duffy uit de jaren zestig en zeventig is te zien. Bowie by Duffy zal tevens de laatste tentoonstelling zijn in de Foam-dependance aan de Vijzelstraat. De galerie annex fotokunstwinkel is op woensdag, vrijdag en zaterdag open van 10 tot 6, op donderdag van 10 tot 9, en op zondag van 12 tot 6.

 David Bowie, Aladdin Sane, 1973. © Brian Duffy

Lees ook:A Lad Insane – David Bowie by Brian Duffy
Lees ook:Gijsbert Hanekroot: David Bowie – The Seventies
Lees ook:60 jaar iconische modefotografie in Gallery Vassie
Lees ook:William Eggleston – Los Alamos
Lees ook:Back to the sixties in Foam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.