24e nummer Denatuurin! tevens laatste

Coverfoto: Erik van den Ham

Aan alle goede dingen komt een eind (aan bijna alle slechte dingen ook, maar dat valt minder op). Zojuist viel de link naar de 24e editie van het gratis digitale natuurfotografiemagazine Denatuurin! in de bus, en die 24e editie bleek tevens de laatste. Om diverse redenen vond de redactie het beter om ermee te stoppen op het hoogtepunt. En dat is op zich een lofwaardig besluit, al blijft het natuurlijk spijtig. De website blijft gelukkig in elk geval voorlopig in de lucht, zodat je ook de oude nummers kunt blijven lezen.

Lees ook:Nationaal Archief buigt zich over je oude foto’s
Lees ook:World Press Photo komt met online ‘fotoblad’ Witness
Lees ook:Tip van de week: Openen in Camera Raw
Lees ook:CameraMagazine 126: unieke testen
Lees ook:Eerste jaargang Denatuurin! compleet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.