Maak je online portfolio met Adobe Portfolio

Als serieuze fotograaf kun je haast niet zonder online portfolio. Niet iedere fotograaf heeft echter het uitgebreide Creative Cloud-abonnement inclusief programma’s als Muse, en bovendien is je eigen website bouwen zelfs met Muse geen sinecure. Als ‘tussenoplossing’ lanceert Adobe nu Adobe Portfolio, waarmee je snel en simpel je eigen portfoliowebsite kunt bouwen op basis van een aantal sjablonen, inclusief integratie met Behance. We hebben nog geen Nederlandse aankondiging gezien, maar zo te zien is Adobe Portfolio binnenkort inbegrepen bij diverse CC-abonnementen, inclusief het voordelige fotografenabonnement (Photoshop/Lightroom). Klik op de banner voor meer informatie.

Lees ook:Nederlandse prijs Adobe-fotografieprogramma bekend
Lees ook:Zelfportretwedstrijd voor creatieve pioniers
Lees ook:Webportfolio voor creatieve professionals
Lees ook:Fotograaf Joep Lennarts vermist
Lees ook:Speciaal aanbod voor trouwe Photoshoppers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.