Kleiner en lichter, maar net zo stoer

Voor rouwdouwers wie letterlijk geen zee te hoog gaat, heeft GoPro zojuist de Hero3 geïntroduceerd. Deze actioncam is 30 procent kleiner en 25 procent lichter dan z’n voorganger, en levert toch betere prestaties. Zo kan de Hero3 Black Edition foto’s van 12 megapixels in een tempo van maximaal 30 beelden per seconde vastleggen, terwijl ook ‘Full HD’-video tot de mogelijkheden behoort. Verder zouden de kwaliteit van de lens en de prestaties bij weinig licht verbeterd zijn. Gebleven is uiteraard de robuustheid: zo is de speciale behuizing tot 60 meter diepte waterdicht. Ook beschikken alle modellen – er zijn drie verschillende uitvoeringen – over Wi-Fi, en kun je de camera met behulp van een app vanaf je smartphone of tablet bedienen. De camera’s moeten binnenkort leverbaar worden voor prijzen van zo’n 200 tot 400 euro.

Lees ook:GoPro brengt HERO6 en Fusion uit
Lees ook:GoPro lanceert HERO 2018
Lees ook:Miniatuur-actioncam van GoPro
Lees ook:Nieuws en nieuwtjes van de week
Lees ook:Canon’s nieuwe proficompact: betere AF, losse zoeker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.