Nieuws en nieuwtjes van de week

GoPro heeft de HERO4-lijn gelanceerd. Grootste primeur van deze nieuwe generatie actiecams is de mogelijkheid van het topmodel (GoPro HERO4 Black) om te filmen in 4K. Daarnaast kan de camera tot 30 12-megapixelfoto’s per seconde schieten. Het apparaat is voorzien van allerlei draadloze verbindingsmogelijkheden en tot 40 meter diepte waterdicht. De HERO4 Black gaat 480 euro kosten.

Verder wordt er gewerkt aan een Photoshop-versie voor de Google Chromebook (vooralsnog alleen als bètaversie beperkt uit te proberen in de VS) en biedt de nieuwste versie van Apple’s iOS veel meer handmatige controle over de ingebouwde camera. En wie zich wil aanmelden bij de Photofacts Academy kan beter niet te lang wachten. Wie zich vandaag aanmeldt, betaalt nog jaarlijks 69 euro zolang hij/zij lid blijft; morgen gaat de prijs met een tientje omhoog.

Lees ook:GoPro brengt HERO6 en Fusion uit
Lees ook:Miniatuur-actioncam van GoPro
Lees ook:GoPro lanceert HERO 2018
Lees ook:Kleiner en lichter, maar net zo stoer
Lees ook:Nieuwe Rollei eGimbals voor GoPro-actioncams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.