Als u graag foto’s maakt, dan gaat uw camera als vanzelfsprekend mee op reis

Als u graag foto’s maakt, dan gaat uw camera als vanzelfsprekend mee op reis. In het buitenland heeft u namelijk vaak de gelegenheid om hele andere plaatjes te schieten dan thuis. Een prachtige zonsondergang, een adembenemend landschap, uw reisgezelschap met een bruine teint, een hagelwit strand, de lokale bewoners, gerechten uit de plaatselijke keuken of besneeuwde bergtoppen, het is allemaal een foto waard. Bovendien is het terugkijken van de vakantiefoto’s bijna net zo leuk als het op vakantie gaan zelf.

Alles bij elkaar heeft u voor een aardig bedrag aan cameraspullen bij zich. Uw spiegelreflexcamera, extra lenzen, geheugenkaartjes en cameratas hebben immers behoorlijk wat geld gekost. Op vakantie bent u waarschijnlijk extra voorzichtig met uw spullen, maar toch kan het helaas voorkomen dat uw camera en al uw camera accessoires gestolen worden. Dan is het wel zo prettig dat u een goede reisverzekering afgesloten heeft.

Per reisverzekering en reisverzekeraar verschilt het tot welk bedrag uw spullen maximaal verzekerd zijn. Bovendien betaalt u bij de ene reisverzekering meer eigen risico dan bij de andere. Vaak kunt u kiezen voor een aanvullende reisverzekering, waarmee u uw bagage extra kunt verzekeren. Overigens zijn uw spullen niet alleen bij diefstal verzekerd, ook bij verlies of beschadiging van uw bagage wordt er door een aantal verzekeraars uitgekeerd.

Bij topreisverzekeringvergelijken kunt u reisverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kunt u een reisverzekering uitzoeken die het beste bij uw situatie en/of budget past en heeft u de mogelijkheid om deze direct af te sluiten.

Lees ook:Fotospullen (ver)huren via Gearbooker
Lees ook:Tip van de week: ik ga op vakantie en neem (niet) mee
Lees ook:Op vakantie met je camera – 1
Lees ook:Zomercashbacks zijn er weer!
Lees ook:Twee betaalbare (foto)printers van Canon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.