Fotograaf Thijs Heslenfeld terug uit Namibië

Terwijl het FotoFestival Naarden, met als thema Don’t stay here. Dutch Photography on the move, in volle gang is, bracht Thijs Heslenfeld dit motto in de praktijk. Gisteren landde hij weer op Europese bodem, na een ruim twee maanden durende rondreis door Namibië. Daarbij werd hij vergezeld door steeds wisselende reisgenoten uit Nederland, want niets is mooier dan zulke onvergetelijke ervaringen te kunnen delen.

Naar eigen zeggen is Thijs, die anders niet om een woordje verlegen zit, nog steeds een beetje sprakeloos van alle indrukken: “Elke dag een nieuwe ontdekkingsreis (…) Ik kan het allemaal niet in woorden vatten, in elk geval nóg niet.” Gelukkig stuurde Thijs ook wat foto’s de wereld in, en die spreken boekdelen! Overigens trekt Thijs er in oktober en november weer op uit, en reisgezelschap is welkom!

© Thijs Heslenfeld

Lees ook:Thijs Heslenfeld – Men at Work
Lees ook:Thijs Heslenfeld – Empty
Lees ook:Inspirerende lezingen over reisfotografie
Lees ook:Thijs Heslenfeld in Theater Spant!
Lees ook:Thijs Heslenfeld zegt Au!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.