Thijs Heslenfeld – Men at Work

Voor veel mensen, met name mannen, is hun werk niet wat ze doen maar wie ze zijn. Fotograaf Thijs Heslenfeld (1965) legde de afgelopen twintig jaar mannen van over de wereld op hun werkplek vast. Geen vrouwen in deze serie, want dan is de chemie toch weer anders. En uitsluitend met natuurlijk licht en zonder hulp van styling vooraf of Photoshop achteraf, want daar is Thijs naar eigen zeggen niet van. Het resultaat is de hele maand maart te zien in de Melkweg Galerie in Amsterdam. Waarbij de kijker (m/v) zelf wordt geconfronteerd met de grote levensvraag: ben ik wat ik doe, of doe ik wat ik ben..?

Men at Work verschijnt daarnaast ook in boekvorm, bij uitgeverij Oost West Thijs Best. Het fotoboek telt 80 pagina’s en kost € 17,50. Meer informatie op Thijs’ website, waar je ook kunt lezen met welke projecten deze onvermoeibare globetrotter momenteel in de weer is.

Lees ook:Thijs Heslenfeld in Theater Spant!
Lees ook:FOOD PORTRAITS by Marie Cécile Thijs
Lees ook:Past & Present Highlights – Marie Cécile Thijs
Lees ook:Thijs Heslenfeld – Empty
Lees ook:Koninklijke katten op de kunstbeurs

0 reacties op “Thijs Heslenfeld – Men at Work

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.