EOS M100 Canon’s nieuwe instap-systeemcamera

De Canon EOS M100 is Canon’s nieuwe instapmodel systeemcamera. Als opvolger van de M10 zet de M100 meteen een flinke stap vooruit qua prestaties, met z’n 24-megapixelsensor met de snelle Dual Pixel CMOS AF. De M100 komt verder natuurlijk tegemoet aan alle wensen van selfie-addicts en vloggers, met z’n verstelbare aanraakscherm, Selfie- en Smooth Skin-modi en arsenaal aan draadloze functionaliteit. Dat de videolat bij Full HD ligt, zal voor onlinedoeleinden (voorlopig) geen bezwaar zijn. De EOS M100 wordt in oktober verkrijgbaar in diverse kleuren voor een bodyprijs van 479 euro, vergezeld van een heel pakket aan modieuze accessoires. Later dit jaar brengt Canon ook een nieuwe macroflitser, drie nieuwe tilt&shiftlenzen en een lichtsterk 85 mm portretobjectief mét beeldstabilisatie uit.

Lees ook:Mobiele Seagate-harddisk met 5 terabyte
Lees ook:EOS 1200D nieuwe instap-DSLR van Canon
Lees ook:Canon’s systeemcamera heet EOS M
Lees ook:Nieuwe Tilt- en Shift-lenzen Canon
Lees ook:Vernieuwde telezoom en tilt&shiftlens van Nikon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.