ZEISS Milvus 35 mm F 1,4 komt naast F2-versie

Mocht je je toch liever niet op de optische kwaliteiten van een waterdruppel verlaten: Carl ZEISS brengt in de Milvus-lijn een 35 mm F 1,4 reportagegroothoek uit, naast de al langer leverbare 35 mm F 2. Het handmatig scherp te stellen objectief is uiteraard geschikt voor full-frame en wordt leverbaar met Nikon- en Canon-vatting. Mede dankzij het diafragma dat desgewenst in klikstops of traploos kan worden versteld, is het weerbestendige objectief ook geschikt voor filmers. Met een lengte van 12,5 centimeter en een gewicht van dik een kilo is deze ZEISS Milvus 35 mm F 1,4 natuurlijk geen objectief dat je achteloos in je zak steekt, en voor de adviesprijs van 2000 euro kun je een hele watervoorraad inslaan. Verkrijgbaar vanaf juli.

Lees ook:ZEISS-groothoeklens voor fijnproevers
Lees ook:Zes nieuwe Zeiss-lenzen voor full-frame
Lees ook:Portrettele in ZEISS Loxia-serie
Lees ook:Nieuwe ZEISS-groothoek en Tamron-teaser
Lees ook:Vaste Leica-supertele voor Micro Four Thirds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.