ZEISS-groothoeklens voor fijnproevers

ZEISS heeft zojuist een nieuw objectief toegevoegd aan de Milvus-lijn full-frameobjectieven voor Canon- en Nikon-spiegelreflexen. Uiteraard moet je ook bij de nieuwe Milvus 25 mm F 1,4 handmatig scherpstellen, en met een lengte van ruim 12 centimeter en een gewicht van zo’n 1200 gram is het niet iets wat je in een hoekje van je tas propt. Daar is de prijs (2400 euro) ook niet naar. Maar de optische kwaliteit van ZEISS-objectieven is terecht befaamd, het geheel is weerbestendig, en filmers kunnen bij de Nikon-uitvoering zelfs de klikstops van het diafragma uitschakelen. De ZEISS Milvus 25 mm F 1,4 arriveert begin november in de winkel.

Lees ook:Zes nieuwe Zeiss-lenzen voor full-frame
Lees ook:Zeiss-supergroothoek voor Sony A7-serie
Lees ook:ZEISS Milvus 35 mm F 1,4 komt naast F2-versie
Lees ook:Zeiss-objectieven voor Sony A7-serie
Lees ook:Standaardlens en telezoom voor Sony E-camera’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.