Vaste Leica-supertele voor Micro Four Thirds

Terwijl ze toch bezig zijn, lanceren ze bij Panasonic gelijk een nieuw teleobjectief. De Leica DG Elmarit 200 mm F 2,8 Power OIS komt omgerekend naar full-frame overeen met een 400 mm, althans qua beeldhoek. Met een lengte van krap 18 centimeter en een gewicht van bijna 1,3 kilo is het objectief nog goed mee te nemen. Er zit ook nog een speciale 1,4x teleconverter bij en zo te zien een afneembare statiefgondel. Het objectief is weerbestendig uitgevoerd en beschikt over ingebouwde beeldstabilisatie. Leverbaar vanaf december; de prijs staat nog niet vast, maar reken op een mille of drie.

Lees ook:Telezoom met extra punch
Lees ook:Tamron 100-400 mm lichtste in z’n soort
Lees ook:Nikkor 80-400 mm krijgt opknapbeurt
Lees ook:Nikon-telezoom met ingebouwde converter
Lees ook:Full-framelens met powerzoom van Sony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.