Nieuwe ZEISS-groothoek en Tamron-teaser

Op de Facebookpagina van importeur Transcontinenta staat sinds vanochtend een teaser voor een nieuwe Tamron-lens. Vermoedelijk een telezoom, die later deze week wordt gelanceerd. We houden jullie op de hoogte!

Wel al officieel aangekondigd is een nieuwe ZEISS Loxia-groothoek voor Sony-fullframecamera’s met E-vatting. De Loxia 25 mm F 2,4 is een handmatig scherp te stellen objectief dat optisch en mechanisch tot de top in z’n klasse moet behoren. Zeker vergeleken met sommige andere ZEISS-objectieven is deze Loxia compact en licht van gewicht. Doordat je het klikstopdiafragma op traploos kunt omschakelen, is het objectief ook erg geschikt voor video. Vanaf half maart leverbaar voor 1320 euro.

Lees ook:Zeiss-objectieven voor Sony A7-serie
Lees ook:Twee nieuwe lichtkanonnen van Olympus
Lees ook:Zeiss-supergroothoek voor Sony A7-serie
Lees ook:Portrettele in ZEISS Loxia-serie
Lees ook:Zeiss Loxia 21 mm F 2,8 voor Sony A7-serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.