Oudgediende Yashica belooft ‘nog nooit vertoonde camera’

Yashica… kent iemand het merk nog? Ik had ooit een tweedehands Yashica Mat 124: zo’n ‘vogelhuisje’ voor analoog 6×6 middenformaat. Volgens deze teaservideo komen ze komende maand met iets compleet nieuws op Kickstarter, en ik ben heel benieuwd wat dat dan mag zijn. Volgens Photo Rumors worden onder de Yashica-vlag momenteel smartphone-voorzetlenzen aan de man/vrouw gebracht, en in het filmpje is behalve een analoge Yashica-compactcamera ook zo’n smartphone-lenscombi te zien. Het kan kortom nog alle kanten op…

Lees ook:Yashica Y35: ‘analoge’ camera met digiFilm
Lees ook:Kickstarter-project om je oude analoge camera te digitaliseren
Lees ook:DxO begint nieuwe jaar goed
Lees ook:Lomography.com opent The Bazaar
Lees ook:Fotonieuwtjes van de eerste week van augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.