DxO begint nieuwe jaar goed

DxO, vooral bekend van de software én van de sensortests onder de vlag van DxOMark, heeft grootse plannen voor het nieuwe jaar. Behalve dat men heeft laten doorschemeren dat de eerder aangekondigde nieuwe versie van de Nik Collection niet al te lang meer op zich zal laten wachten, staat er ook een Android-versie van de DxO ONE smartphone-cameramodule op stapel (er was al langer een versie voor de iPhone). Via de website kun je er eentje vooruitbestellen tegen de speciale introductieprijs van 499 dollar, inclusief onderwaterhuis en PhotoLab-softwarepakket. Check wel eerst of jouw model smartphone ondersteund wordt.

Lees ook:DxO ONE belooft spiegelreflexkwaliteit met je iPhone
Lees ook:Lensbaby voor iPhone op komst
Lees ook:Kerstaanbiedingen bij DxO
Lees ook:Adobe Carousel zet foto’s in de cloud
Lees ook:Aurora HDR 2018 eind deze maand leverbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.