Lomography.com opent The Bazaar

Onze Lomografische vrienden hebben weer iets nieuws bedacht. In The Bazaar vind je voortaan alle nieuwe, ongewone en experimentele analoge fotospulletjes bij elkaar. We hebben natuurlijk even gespiekt, en we zagen dat er nu eindelijk (of ik heb iets gemist, dat kan ook) analoog fotopapier verkrijgbaar is - m’n dokavingers gaan er bijna van jeuken. Helaas vooralsnog alleen de kleine maatjes, en waar blijft een heuse vergroter…? Ook zijn verschillende analoge Russische Zenit-spiegelreflexen weer op voorraad, zagen we, voor een vriendenprijsje van nog geen 80 euro. Voor de hiernaast afgebeelde refurbished Yashica Electro betaal je ruim driemaal zoveel, maar deze Japanner heeft dan ook een F 1,7 lichtkanon en een meetzoeker.

Lees ook:Oudgediende Yashica belooft ‘nog nooit vertoonde camera’
Lees ook:Amsterdam gaat op analoge toer
Lees ook:Yashica Y35: ‘analoge’ camera met digiFilm
Lees ook:Kickstarter-project om je oude analoge camera te digitaliseren
Lees ook:Analoge systeemcamera’s van Lomo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.