Grote gratis update van Luminar vóór de kerst

Bij Macphun alias Skylum hebben ze in de aanloop naar de kerstvakantie nog flink doorgewerkt om versie 1.1.0 van Luminar 2018 uit te brengen. Vooral Windows-gebruikers gaan erop vooruit: met nieuwe mogelijkheden zoals de optie om bewerkingen in het eigen bestandsformaat op te slaan en de toevoeging van een kloonstempel is de achterstand ten opzichte van de Mac-variant teruggelopen. Mac-gebruikers profiteren onder andere van een verbeterde compatibiliteit, een hogere snelheid (op mijn computer vooral merkbaar bij gebruik als plug-in) en diverse verfijningen op het gebied van onder meer raw-formaatondersteuning, ruisonderdrukking en verscherping. Hier vind je een overzicht van alle veranderingen.

Lees ook:Photoshop CC 2015 is here!
Lees ook:Olympus OM-D E-M1 Mark II komt eraan
Lees ook:Tot 1000 euro retour van Sony bij CameraNU.nl
Lees ook:Gratis testversie Lightroom 4
Lees ook:fotoforum: Duitse degelijkheid

2 reacties op “Grote gratis update van Luminar vóór de kerst

  1. Desire

    Bedankt voor de altijd zeer goede informatie.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Raymond Harper

    Op mijn beurt veel dank voor het compliment!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.