Tot 1000 euro retour van Sony bij CameraNU.nl

1508916832_387

Een goede camera kan niet zonder goede objectieven. Jezelf verwennen met een full-frame Sony Alpha A7 systeemcamera is nú nog leuker dankzij een speciale wintercashbackactie van Sony! Je kunt namelijk een cashback claimen die kan oplopen tot € 300,-, afhankelijk van het gekozen model. Deze compacte systeemcamera’s zijn handzame technische hoogstandjes die je foto’s en video’s naar een hoger plan tillen. Bij CameraNU.nl kun je in één oogopslag zien hoeveel geld je terugkrijgt bij de diverse modellen en uitvoeringen. Als je een geselecteerd actiemodel aanschaft in de periode tot en met 28 januari 2018 bij CameraNU.nl én deze aankoop voor 28 februari 2018 registreert op de Sony-website, ontvang je het cashbackbedrag terug op je bankrekening.

500 euro inruilkorting op Sony A9

Bij CameraNU.nl kun je ook profiteren van andere Sony-acties. Gaat je voorkeur uit naar de spraakmakende Sony Alpha A9 systeemcamera, dan kun je € 500,- inruilkorting krijgen als je een professionele spiegelreflexcamera inruilt. Deze actie loopt nog tot en met 31 december 2017.

1508852573_374

Tot 1000 euro cashback op objectieven

En wat dacht je tot slot van een cashbackbedrag tot maar liefst 1000 euro bij aanschaf van een nieuwe lens? Het precieze bedrag bij deze speciale wintercashbackactie van Sony is afhankelijk van het gekozen objectief. Fotografen die op zoek zijn naar een nieuw objectief voor hun Sony-camera kunnen hiervan profiteren bij CameraNU.nl tot en met 28 januari 2018. Behalve voor een breed scala aan lenzen (full-frame A-mount, E-mount en APS-C E-mount) geldt de cashbackactie ook voor een aantal flitsers en battery grips. Op CameraNU.nl vind je naast alle spelregels en voorwaarden uiteraard een overzicht van alle actieproducten. Bovendien profiteer je bij CameraNU.nl direct van de gratis vijf jaar garantie op bijna alle actieproducten én de snelle, gratis verzending.