fotoforum: Duitse degelijkheid

fotoforum: tjokvol fotonieuws

Het Duitse fototijdschrift fotoforum is bij mijn weten niet los in Nederland verkrijgbaar. Een abonnement nemen kan wel: het komt dan keurig in je brievenbus.

In Nederland hebben we diverse goede fotobladen: CameraMagazine en Focus noem ik als eerste, Zoom richt zich vooral op beginners en zij die dat willen worden. Is er dan nog een reden om naar buitenlandse bladen te kijken? Nou ja, eigenlijk wel… zeker Duitsland, vanuit grote delen van ons land zo gemakkelijk te bereiken.

fotoforum is op het eerste gezicht een fototijdschrift als alle andere. Maar toch vind ik er steeds onderwerpen in die ik in de Nederlandse bladen niet aantref. Zoals informatie over beamers, monitors, software (er is hele goede Duitstaligee presentatiesoftware!) en schitterende portfolio’s van hier onbekende namen. Verder vinden er in Duitsland heel veel fotofestivals plaats: met zo’n groot achterland aan consumenten een veelvoud van wat in Nederland haalbaar is.

Daarom dus ook in mijn brievenbus: fotoforum Elke maand. Heerlijk. Ook goed voor mijn Duits – want de Duitstalige landen zijn ook erg gewilde fotolocaties!
Informatie: [email protected] Bellen mag ook: 0049 251 143930.

Lees ook:FotoForum
Lees ook:Witkaarten voor juiste kleurweergave [te koop]
Lees ook:CameraMagazine 126: unieke testen
Lees ook:Software: legaal of niet
Lees ook:Laupheimer Fototage

2 reacties op “fotoforum: Duitse degelijkheid

 1. Gerard

  Ik heb ook altijd een Duits fototijdschrift gehad
  maar die is er mee gestopt.
  Misschien wilt mij de uitgever mailen?

  Alvast bedankt

  Gerard

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.