Photoshop CC 2015 is here!

Adobe heeft zojuist de 2015-versie van Photoshop beschikbaar gemaakt voor CC-abonnees. De lange lijst vernieuwingen en verbeteringen omvat onder andere automatische synchronisatie van gekoppelde elementen in projecten, verbeterde en sneller werkende retoucheergereedschappen, uitgebreidere exporteermogelijkheden en uiteraard meer functies voor 3D en weergave op mobiele apparaten. Hier vind je een overzicht. Prettig is dat Adobe er nu van uitgaat dat je vanaf heden altijd met de nieuwste versie wilt werken, zodat standaard je voorkeuren uit de vorige versie worden overgenomen en er niet allemaal oude versies van de software op je computer blijven rondslingeren: die worden bij het installatieproces verwijderd. Het installeren kost daardoor alleen wat meer tijd. Zodra ik die heb, ga ik met Photoshop CC 2015 aan de slag – ik verwacht dat eventuele bugs in de tussentijd wel gespot zijn

Lees ook:Photoshop CC: oudere versie terughalen
Lees ook:Creative Cloud steekt zich in het nieuw
Lees ook:Photoshop-update rekent af met diverse bugs
Lees ook:Photoshop CS6: kopen of huren
Lees ook:Photoshop CC, wat moet je ermee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.