Foto aan de muur… maar dan anders

Naast foto’s op canvas, perspex of behang heb je nu ook de ixxi. De wat..? De ixxi is volgens de makers een decoratieve beelddrager, bestaande uit fotokaarten en koppelstukjes. Die hebben een x- of een i-vorm – vandaar de naam. Zo maak je van je mooiste vakantiefoto een – het valt niet te ontkennen – oogstrelende wanddecoratie of roomdivider van sterk, uv- en waterbestendig materiaal. Als je niet zo’n foto hebt, beschikt ixxi ook over een eigen beeldenbank, en een collage van kleine fotootjes behoort eveneens tot de mogelijkheden. Binnen vijf dagen heb je jouw ixxi in huis, en al het benodigde materiaal wordt meegeleverd. De prijzen beginnen bij € 26,50 (excl. verzendkosten) voor een ixxi van 80 bij 60 centimeter (4 bij 3 kaarten). Ook leuk: dankzij de refill-mogelijkheid kun je de foto (‘s) vervangen wanneer je die zat bent. Meer informatie op www.ixxi.nu.

Lees ook:Freeware voor fotocollages
Lees ook:Holga-camera gaat digitaal
Lees ook:Meyer Primoplan bij voorbaat verkoopsucces
Lees ook:3D voor nog geen 200 euro
Lees ook:Cameratassen van Hollandse bodem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.