3D voor nog geen 200 euro

We schreven het al eerder: de 3D-camcorder voor consumenten komt eraan! Het lijkt erop dat relatieve outsider Aiptek de primeur krijgt. Het Taiwanese merk brengt al langer budgetvideocameraatjes die hun beeld opslaan op geheugenkaartjes op de markt. Het nieuwe model 3D legt video niet alleen vast in ‘HD Ready’-kwaliteit, maar dankzij de dubbele lens ook in drie dimensies. Er komt ook een bijpassend 3D-scherm uit. Om de filmpjes in volle glorie op de computer te kunnen bekijken, zit er een gekleurd brilletje in de doos. Foto’s maken behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het cameraatje dient over ongeveer een maand in de winkel te arriveren. De prijs wordt vermoedelijk een kleine 200 euro.

Lees ook:Cammen in HD of 3D
Lees ook:Olympus OM-D heet voluit OM-D E-M5
Lees ook:Nieuwe MacBook met ‘acht uur’ accu
Lees ook:Fujifilm X-S1: zoomkanon in kitzoomformaat
Lees ook:Panasonic gaat de diepte in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.