Cameratassen van Hollandse bodem

Hoewel er cameratassen te kust en te keur zijn, is het over het algemeen toch synthetisch materiaal wat de klok slaat. Onder de naam 10KNTS begeeft een nieuw Nederlands merk zich op de markt. Behalve door de frisse kleuren onderscheiden deze zich ook door het gebruik van waterafstotend, gewaxt canvas als basismateriaal. De schouderband is gemaakt van veiligheidsgordel, en op alle modellen (er zijn er in totaal vijf, van een tasje voor een compactcamera tot een rugzak die ook ruimte biedt aan een laptop) krijg je tien jaar garantie. Klik hier voor meer informatie over de verschillende modellen en prijzen. Bij bestelling in de webshop is bezorging binnen Nederland gratis.

Lees ook:Bescherm je camera tegen beschadigingen
Lees ook:Nieuwe MacBook met ‘acht uur’ accu
Lees ook:Vijf nieuwe cameratassen van Case Logic
Lees ook:Sinterklaas trapt af met luxe Leica en Spaans handwerk
Lees ook:Thule-cameratassen voor stadsfotograaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.