Metz M400: meer mogelijkheden in kleiner jasje

Het eerste model in de aan de vooravond van de Photokina gelanceerde nieuwe serie Metz-flitsers is nu leverbaar. De mecablitz M400 is compacter en simpeler te bedienen dan z’n voorgangers. Het richtgetal bedraagt 40 bij 100 ISO in de telestand van de verstelbare motorische zoomkop, en er is ook een instelbare videolamp aan boord. TTL-functionaliteit met alle toeters en bellen (o.a. tweede-gordijn- en korte-tijdensynchronisatie) ontbreekt evenmin, net als draadloze functionaliteit – behalve naar verluidt bij het Fujifilm-model, het zal eens niet ;-( Ook een USB-poort voor firmware-updates is aanwezig. De Metz mecablitz M400 kost zo’n 250 euro en is leverbaar voor diverse cameramerken.

Lees ook:Firmware-updates voor Metz- en Nissin-flitsers
Lees ook:Nieuwe Metz-flitser licht ook je video bij
Lees ook:Krachtige studioflitser voor buiten de studio
Lees ook:Fujifilm-flitser met draadloos TTL-flitsen en hi-speedsynchro
Lees ook:Miniflitser van Metz krijgt update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.