Miniflitser van Metz krijgt update

Met de Mecablitz 26 AF-2 biedt Metz een geüpdatete versie van het compacte Mecablitz 26 AF-1 systeemflitsertje aan. Het nieuwe model is geoptimaliseerd voor draadloos flitsen met camera’s die daarvoor geschikt zijn – daarom levert Metz ook een voetje mee voor gebruik los van de camera. Het richtgetal van 26 (met het televoorzetstuk), de verstelbare flitskop en de ingebouwde video-ledlamp zijn gebleven, de stroom komt uit twee AAA-batterijen (al dan niet oplaadbaar) en de flitser beschikt over een USB-aansluiting voor firmware-updates. Eind april verkrijgbaar voor camera’s van Canon, Nikon, Pentax, Olympus/Panasonic/Leica, Fujifilm en Sony voor een kleine 120 euro.

Lees ook:Nieuwe Metz-flitser licht ook je video bij
Lees ook:Nieuw topmodel systeemflitser van Metz
Lees ook:Mini-systeemflitser van Metz
Lees ook:Metz boort nieuwe markten aan
Lees ook:Firmware-updates voor Metz- en Nissin-flitsers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.