Krachtige studioflitser voor buiten de studio

De Zwitserse studioflitserfabrikant Elinchrom heeft weer een nieuw speeltje voor fotografen die graag studioflitserlicht inzetten buiten de studio. Speeltje is een understatement, trouwens, want de ELB 500 TTL legt de lat in z’n klasse in één klap een stuk hoger. Het regelbare vermogen van maximaal 500 wattseconde kan asymmetrisch over twee flitskoppen worden verdeeld, en behalve over TTL-belichtingsautomatiek beschikt de ELB 500 TTL ook over korte-tijdensynchronisatie en draadloze Skyport-aansturing. Dit alles in een compacte behuizing die inclusief accu krap 2,5 kilo weegt. Op vol vermogen is die accu goed voor 400 flitsen. De Elinchrom ELB 500 TTL is direct leverbaar voor 1699 euro inclusief één flitskop, en voor 1949 euro als set met twee flitskoppen.

Lees ook:‘De kleinste studioflitser ter wereld’
Lees ook:Nikon D7500: D500 krijgt kleiner broertje
Lees ook:Rollei-actioncam filmt in 4K
Lees ook:Metz M400: meer mogelijkheden in kleiner jasje
Lees ook:Rollei lanceert flitssysteem voor Canon én Nikon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.