Supercompacte Rollei Actioncam 420

Voor fotografen en filmers voor wie een actieve vakantie niet actief genoeg kan zijn, introduceert Rollei ter gelegenheid van de IFA de nieuwe Actioncam 420. Het kleine en extreem lichte cameraatje (leeggewicht 65 gram) beschikt over een 12-megapixelsensor, een 2″ scherm en Wi-Fi. Het meegeleverde onderwaterhuis beschermt de camera tegen nattigheid, terwijl de set Safety Pads bij ongelukken letsel bij de gebruiker voorkomt. Ook een draadloze afstandsbediening zit erbij. Het cameraatje kan in 4K opnemen, maar met slechts 10 beelden per seconde. In 2K (1920×1440) loopt dat al op naar 30 bps, en in Full HD naar 60 bps. Slow motion- en time-lapsefuncties zijn eveneens aanwezig. De Rollei Actioncam 420 moet eind deze maand leverbaar worden in verschillende prijzen voor een all-inprijs van 200 euro.

Lees ook:Rollei-actioncam filmt in 4K
Lees ook:Meer dan 1000 beelden per seconde…
Lees ook:Miniatuur-actioncam van GoPro
Lees ook:Rollei lanceert flitssysteem voor Canon én Nikon
Lees ook:Rollei C6i: allround statief voor serieus gebruik

Eén reactie op “Supercompacte Rollei Actioncam 420

  1. Opticam

    Ter aanvulling op dit artikel; De Camera is inmiddels overal leverbaar. Leuk is dat de camera tijdelijk geleverd wordt met een 5200mAh powerbank.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.