Rollei-actioncam filmt in 4K

De Rollei Actioncam 500 Sunrise kan tegen een slok water (10 meter diep zonder extra bescherming) en een stootje. Daarenboven beschikt hij niet alleen over Wi-Fi, maar ook over de mogelijkheid om te filmen in 4K. Weliswaar met een bescheiden 15 beelden per seconde, maar toch. In lagere resoluties neemt de beeldsnelheid zienderogen toe, en ook foto’s van 8 megapixels staan op het menu.

Dit alles, compleet met het in deze contreien obligate groothoekobjectief, in een bescheiden doosje dat compleet met accu nog geen 100 gram weegt. De prijs bedraagt een kleine 230 euro, inclusief accessoirepakket.

Lees ook:Hasselblad brengt X1D Field Kit uit
Lees ook:XEEN 135 mm breidt filmserie naar boven uit
Lees ook:Adobe Touch voor iPhone en Android-smartphone
Lees ook:Mini-systeemflitser van Metz
Lees ook:Twee nieuwe instapreflexen van Canon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.