Rollei C6i: allround statief voor serieus gebruik

Wie mocht denken dat Rollei tegenwoordig alleen maar staat voor frivole gadgets zoals actioncams en selfiesticks, heeft het bij het verkeerde eind. De Rollei Tripod C6i is een statief voor serieuze fotografen en filmers, met een maximale lengte van 1 meter 74 en een maximaal draaggewicht van 12 kilo. Het nog geen 1700 gram wegende statief is ook voor lage opnameposities geschikt, en je kunt er zelfs een eenbeenstatief van maken. Een balhoofd met waterpas en snelkoppeling, een tas, polsband en spikes zitten erbij. De Rollei C6i is per direct leverbaar voor een adviesprijs van 230 euro.

Lees ook:Automatische panoramafoto’s met de ePano Selfie
Lees ook:Statief met een maatje meer
Lees ook:Supercompacte Rollei Actioncam 420
Lees ook:Nieuwe Rollei eGimbals voor GoPro-actioncams
Lees ook:Acht keer dichterbij met je iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.