Selfiesticks voor de ware liefhebber

Een zogenaamde selfiestick koop je tegenwoordig voor een habbekrats bij de Action of een vergelijkbare winkel. Voor wie hogere eisen stelt, brengt Rollei een viertal nieuwe modellen op de markt. Daaronder de trendy en compacte Selfie Stick 4 Style, verkrijgbaar in vier kleuren waaronder roze en goud. De stick is maximaal een halve meter lang maar inschuifbaar tot een luttele twaalf centimeter, zodat-ie bij de chihuahua in het handtasje van Paris Hilton past. De Selfie Stick 4 Smile biedt ruim een meter  armslag, en heeft een Bluetooth-zelfontspanner met oplaadbare accu in het handvat. De prijzen lopen van 25 tot 45 euro, afhankelijk van het model.

Lees ook:Polaroid brengt Paris Hilton Signature-editie uit
Lees ook:De grootste selfies ter wereld in Rotterdam
Lees ook:Foto’s printen van anderhalve meter breed…
Lees ook:Automatische panoramafoto’s met de ePano Selfie
Lees ook:Tip van de week: afbeeldingsmaatstaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.